logo
theater

Regie

Regie

Na de regiecursus bij het Centrum voor de Amateurkunst in Tilburg heb ik bij verschillende verenigingen, uiteenlopende producties geregisseerd. Grote producties waren in 2007 THE SOUND OF MUSIC in Boxtel onder muzikale leiding van Stanley Stokkermans en in 2008 DE HEILIGE MET EEN APPEL IN Z'N HAND, een stuk van Jan Smeets voor Ons Eygen Landt in Best. Met deze laatste vereniging zette ik het zelfgeschreven stuk EEN SERIE ONGELOFELIJKE VERHALEN op de planken waarmee we de 3e prijs wonnen in de recensiewedstrijd van het Eindhovens Dagblad met 90 punten voor regie. Slechts 2 van de ruim 70 meedingende regisseurs viel deze eer ten deel. (zie recensies) Van 2007 tot 2010 gaf ik acteertrainingen aan zowel jeugd als volwassenen.

Locatietoneel is echt mijn specialiteit. In 2015, 2016 en 2019 schreef en regisseerde ik de eenakter voor het huiskamerfestival LIVE IN LIEMPDE.  

Het meest recente project is "IS DIT NOU LATER?"  een muziektheaterstuk onde muzikale leiding van Dave Hanhart. Tekst en regie van mijn hand. Zie actueel